Openingsuren

Openingsuren

Hieronder kan u de openingsuren vinden waarbij wij herstellingen of diensten (aan huis) kunnen leveren. Het is uiteraard wel mogelijk om op een ander tijdstip telefonisch of mailcontact te nemen om een afspraak vast te leggen. We werken uitsluitend op afspraak.

maandag18:00 — 22:00
dinsdag18:00 — 22:00
woensdag13:00 — 22:00
donderdag18:00 — 22:00
vrijdag18:00 — 22:00
zaterdag13:00 — 22:00
zondag13:00 — 22:00

 

Heeft u een herstelling later in de avond, op zondag of op een feestdag? Contacteer ons voor de mogelijkheden!

Hersteltijd

Niemand wil zijn smartphone lang missen, dat begrijpen we! Bij het maken van een afspraak wordt er meteen een duidelijke indicatie gegeven hoe lang het toestel in herstelling zal zijn. We bekijken dit samen met u, maar doorgaans mag u rekenen op een hersteltijd van 30 min tot 1 uur, afhankelijk van het probleem.

Hebben wij een item niet in stock? Dan melden wij u dit voor u het toestel aflevert of laat ophalen. Dankzij een goede relatie met onze leverancier kunnen wij doorgaans alle onderdelen de volgende werkdag én zaterdag hebben. Bij ontvangst van de levering nemen wij dan opnieuw contact om verder af te spreken.

Voor iPhone reparaties kan het toestel ook buiten de openingsuren alvast achtergelaten worden. Op die manier kan de herstelling meteen gebeuren vanaf openingstijd.

NIEUW: vanaf heden kunnen wij een iPhone vervangtoestel aanbieden in afwachting van uw herstelling. Onder voorbehoud van beschikbaarheid. Dit is kosteloos zolang het toestel in dezelfde staat terug komt.

 

Thuisbezoek

Sommige zaken doe je soms beter ter plaatse! Bij een defect aan uw vaste pc, uw netwerk of WiFi: neem gerust contact met ons op voor een thuisbezoek. Op die manier kan de beste oplossing voor uw situatie gevonden worden.

Is uw iPhone kapot en wenst u een ophaling van het defecte toestel en/of een aflevering van het herstelde toestel? Dit kan!

Binnen Nieuwpoort rekenen we geen verplaatsingskosten aan voor het 1e bezoek. Buiten Nieuwpoort rekenen we aan €0,5/km , heen en terug.